Ring til os på 28 97 04 70

Vi tilbyder

Vi leverer produkter af høj kvalitet – og altid til aftalt tid.

Stål konstruktion som er samlet og svejst sammen på værksted

Hos VN-Steel ApS har vi stor ekspertise og erfaring med mange forskellige typer opgaver indenfor stålproduktion, svejse- og smedearbejde. Fleksibilitet er en stor del af vores tilgang, og vi har i tidens løb udført mange forskelligartede projekter for vores kunder.

Vi stræber altid efter at levere et produkt, der lever fuldt op til dine behov og ønsker. God services vægtes højt i alle dele af processen, så du får den bedste oplevelse gennem hele forløbet.

Håndtering af alle typer opgaver

Hos VN-Steel ApS har vi kompetencer til at fremstille mange forskelligartede produkter. Ingen opgave er for stor eller lille.

Vi tilbyder underentreprisearbejde til vores kunder, og hos os kan du få hjælp til:

● Ståltrapper og -gelænder
● Stålaltaner og -balkoner
● Bygnings stål
● Alle andre former stålkonstruktioner
● Generelt svejse og smedearbejde

Vi er i stand til at levere produkter og ydelser, der er tilpasset vores kunders behov og krav, og arbejder hårdt for at sikre, at vores kunder er tilfredse med vores produkter og service.

Hurtig skalering med fleksibel arbejdsstyrke

Står du overfor et projekt, hvor du har behov for hurtig eksekvering? Så står vi klar til at hjælpe. Udover vores faste team, kan vi trække på en fleksibel ekstern arbejdsstyrke, der hurtigt kan træde til, hvis behovet opstår.

Vi kan derfor hurtigt skalere op, så vi er klar til at hjælpe, selvom det er med kort varsel.

Produktion i moderne og velegnede faciliteter

Vores moderne produktionslokaler i Brande, er af høj kvalitet og giver os mulighed for at håndtere alt fra små til meget store emner.

I vores faciliteter råder vi over:
● 3 kapsave: En manuel, en semiautomatisk og en automatisk
● 1 Plasmaskærer
● Klippe- og bukkemaskiner
● Plade- og stålvalse maskiner
● Diverse svejsemaskiner
● 4 stk. 8 ton kraner
● 2 stk. 4 toner kraner.

Vi har vores eget CE-certificeringsnummer, hvilket er en forudsætning for at kunne tilbyde en lang række af opgaver inden for stålproduktion. Vi er derfor i stand til at producere et bredt udvalg af stålprodukter i henhold til gældende standarder og regler, og vi sikrer altid, at vores produkter lever op til de høje krav, som vores kunder har.

Værkstedsbillede med stålkonstruktioner, kran og svejsemaskine

Stålkontruktioner

Vi er specialister indenfor stålkonstruktioner og leverer skræddersyede løsninger, der opfylder de højeste standarder for kvalitet, sikkerhed og æstetik.

Ståltrapper & Gelænder

Hos VN-Steel ApS designer, projekterer, producerer og leverer vi ståltrapper og Gelænder til alle formål.

Stålaltaner & Balkoner

Hos VN-Steel ApS er vi kompetente inden for design og produktion af stålaltaner og
balkoner til forskellige projekter.

Bygningsstål

Vi er din betroede leverandør af bygnings stål, der blandt andet anvendes til bærende konstruktioner og afstivninger i byggerisektoren.

KONTAKT OS

Ønsker du at høre mere om vores services og produkter, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål, og giver gerne et uforpligtende tilbud.