Ring til os på 28 97 04 70

Om os

Vi er en dansk virksomhed med speciale i produktion af stålprodukter til blandt andet byggeri- og vindmølleindustrien.

Stål konstruktion som er samlet og svejst sammen på værksted

Virksomheden har eksisteret siden år 2000 som almindelig smedevirksomhed. Pr. 01/07-2020 overtager de nuværende ejere virksomheden, hvor også Allan Trip Nielsen indtræder som ejerleder med 51 % ejerandel. I samme forbindelse ændres virksomhedens navn til VN-Steel ApS.

I dag beskæftiger vi 20 dygtige og erfarne medarbejdere, og tilbyder underentreprisearbejde med produktion af stålkonstruktioner, altaner, trapper samt svejse- og smedearbejde generelt.

Kerneværdier

Gennem mange års erfaring har vi opbygget stor ekspertise inden for stålproduktion, og er en pålidelig og kvalitetsbevidst samarbejdspartner, der altid er klar på nye udfordringer. Vores kerneværdier hos VN-Steel er:

Vores faciliteter

I januar 2022 flyttede VN-Steel til nye og mere velegnede lokaler i Brande, hvor vi i dag råder over 2.600 m² produktions- og administrationsfaciliteter.

I vores nye, moderne faciliteter har vi fuld krandækning med 4 stk. 8-ton kraner og 2 stk. 3-ton kraner. Med vores tekniske ekspertise og udstyr er vi i stand til at producere mange forskellige stålkonstruktioner. VN-Steel er CE-Certificeret og godkendt til produktion som omfatter eksklusivklasserne EXC1-EXC3, ligesom vi er godkendt til at arbejde indenfor godstykkelserne 0,5mm til 40mm. Vores CE-dokumentation sikrer, at vores produktion overholder de høje kvalitetsstandarder, der kræves i DS/EN 1090.

Stålspær som løftes af kran på værksted

KONTAKT OS

Ønsker du at høre mere om vores services og produkter, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål, og giver gerne et uforpligtende tilbud.