Ring til os på 28 97 04 70

Stålkonstruktioner

Stålkonstruktion som svejses på værksted

Hos VN-Steel ApS designer, projekterer, producerer og leverer vi stålkonstruktioner til alle former for virksomheder og projekter indenfor området. Vi producerer blandt andet stålkonstruktioner til byggeri- og vindmølleindustrien, og håndterer både små og store opgaver.

Simple og komplekse stålkonstruktioner

Når det kommer til stålkonstruktioner, er det vigtigt at vælge en pålidelig og erfaren samarbejdspartner, der kan levere en høj kvalitet og pålidelige løsninger.

Vi varetager både produktion af simple og komplekse stålkonstruktioner, der kan bruges til en bred vifte af formål, herunder:
• Silo- og tørreanlæg
• Vindmølledele
• Landbrug
• Transportmateriel og køreramper
• Og mange flere.

Som en virksomhed, der specialiserer sig i stålkonstruktioner, tilbyder vi et bredt udvalg af tjenester, der er tilpasset vores kunders behov. Uanset om det drejer sig om store eller små projekter, er vi med vores ekspertise og faglighed i stand til at håndtere enhver opgave til offentlige såvel som private projekter.

 

Kvalitetsbevidst produktion af stålkonstruktioner

Hos VN-Steel Aps er vi dedikerede til at levere stålkonstruktioner af høj kvalitet, der opfylder alle produktions- og kvalitetsmæssige krav. Vi følger nøje standarderne og retningslinjerne fastsat i DS/EN 1090 for at sikre, at vores produkter opfylder fremsatte kvalitetskrav.

Vores produktionsproces er omhyggeligt styret og overvåget for at sikre nøjagtighed, præcision og holdbarhed i vores stålkonstruktioner. Vi anvender avancerede teknologier og moderne værktøjer til at håndtere alle aspekter af produktionen, lige fra design og projektstyring til selve fremstillingen af konstruktionerne.

Kompetent og erfarent team

Hos VN-Steel ApS har vi en stab af top kvalificerede medarbejdere på alle poster. Vi tror på, at det er vigtigt at have et team af dygtige og erfarne medarbejdere, der kan udføre deres arbejde med høj præcision og omhu, så slutresultatet er af bedste kvalitet.

Lastbil med kran som løfter stålkonstruktioner

KONTAKT OS

Ønsker du at høre mere om vores services indenfor stålkonstruktioner, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål, og giver gerne et uforpligtende tilbud.